Aangepaste huisartsenzorg in Epe per 16 maart

Alleen spoedzorg – wel telefonisch bereikbaar!

 

LET OP: DIT BERICHT IS VEROUDERD.

Lees svp de update van 28 april

 

Beste patiënten,

In verband met de wereldwijde uitbraak van het Corona virus hebben wij in overleg met de Regionale Organisatie van Acute Zorg en de collega huisartsen in Epe en Oene besloten om per 16 maart alleen nog maar spoedzorg te verlenen.

Alleen spoedzorg – wel telefonisch bereikbaar!
Dit betekent dat alle reguliere controles en spreekuren komen te vervallen. Mocht u de komende dagen een afspraak bij ons hebben staan, dan nemen wij met u contact op voor het wijzigen van de afspraak. De huisartsen en assistentes zijn wel telefonisch bereikbaar en zullen wel de spoedzorg verlenen, bijvoorbeeld bij ernstige buikpijn etc.
Telefoonnummer 0578-612900

Praktijk Dwarsweg  ->  isolatiepraktijk
In overleg met de collega huisartsen in Epe en Oene hebben wij besloten om onze praktijk op de Dwarsweg in te zetten voor alle patiënten met mgl klachten van het Coronavirus. Dit om andere zo min mogelijk te besmetten. Op de Dwarsweg is één van de huisartsen uit Epe en Oene aanwezig om patiënten met ernstige klachten te beoordelen. Dit kan alleen op afspraak. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de assistente op 0578-612900.

Spoedspreekuur
Dokter Heemskerk-Maat en dokter Broekhuis zijn dus niet op de Dwarsweg aanwezig. Wij doen de komende periode spreekuur voor urgente zorgvragen vanaf het Medisch Centrum op de Willem Tellstraat 17.

Geen inloopspreekuur
Vanaf 16 maart is er dus ook geen inloopspreekuur meer. Wij verzoeken u om te overleggen met de assistente als u hiervoor toch een afspraak wilt maken omdat bijvoorbeeld een bloeddrukcontrole niet uitgesteld zou kunnen worden.

Urine controle
Voor een eventuele urine controle kunt u deze afgeven bij de assistentes op Willem Tellstraat.

Wij vragen om u begrip en wensen u en uw naasten veel sterkte in deze spannende periode.

Vriendelijke groet,
Dokter Heemskerk-Maat en assistentes Bianca en Anja