Geplande verhuizing

Beste patiënten,
 
Afgelopen week heb ik u allen een brief toegezonden met daarin het bericht dat onze praktijk zal gaan verhuizen per medio 2021. Hieronder treft u de inhoud van deze brief. Wij houden u graag op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen!
 
Vriendelijke groet,
Dokter Heemskerk-Maat

geplande verhuizing huisartspraktijk epe

Een toekomstbestendige praktijk

Beste patiënten,

In deze brief wil ik u graag inlichten over een op handen zijnde verhuizing van onze praktijk.

Inmiddels ben ik 9 jaar werkzaam als huisarts in Epe en werk ik met veel plezier in onze praktijk.

In deze afgelopen jaren ben ik, eerst samen met mijn voorganger dokter Versteeg en later ook zelf na zijn pensionering in 2016, druk bezig geweest om de praktijk op de Dwarsweg te moderniseren en te verbouwen. Desondanks lopen wij steeds meer tegen de beperkingen aan van deze locatie.

Om onze praktijk meer toekomstbestendig te maken, hebben we meer en ook een meer moderne ruimte nodig. Daarnaast verschuiven er steeds meer taken van het ziekenhuis naar de huisartspraktijk waarbij wij ook meer met onze collega’s in de eerste lijn (collega huisartsen, apotheek, thuiszorg, diëtiste, fysiotherapie etc) zullen samenwerken. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook nagedacht hoe wij dit kunnen vormgeven en hebben daarbij besloten om de praktijk te verhuizen.

Wij zullen medio 2021 verhuizen naar het Medisch Centrum in de Willem Tellstraat, waar nu reeds gestart is met een grote verbouwing en aanbouw. Op deze locatie zullen wij op de eerste verdieping komen. Wij krijgen hier meer (spreekkamer)ruimte en het hele Medisch Centrum zal het komende jaar volledig gemoderniseerd worden (oa een nieuwe lift).

Wij begrijpen dat vele gehecht zijn aan onze kleine praktijk met een klein team van huisartsen, POH en assistentes met een persoonlijke en laagdrempelige benadering, wij zelf ook! Deze aanpak en benadering wensen wij ook boven alles voort te zetten!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij als hecht team de zorg, zoals u dat van ons gewend bent, kunnen voortzetten op de nieuwe locatie. Dus behouden van het oude vertrouwde maar wel op een nieuwe plek!

Wij houden u graag op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Vriendelijke groet,

Mede namens assistentes Bianca, Anja en Kelsey,

Martine Heemskerk-Maat